Bröllopsmeny hos Villa Johanneberg

brollopdivider

Bröllopsmeny hos Villa Johanneberg

För företagsarrangemang och privata tillställningar vänligen skicka förfrågan om menyförslag.

fx_divider2

Förrätter

Räk- & laxbakelse på kavring serveras med löjrom, friterad ört- & rotfruktssallad samt en len citron & dillcreme
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace
 
Rödbetscarpaccio med rostad getost och pinjenötter serveras med sallad på mache & chili-inlagd silverlök samt friterad jordärtskocka
Nederburg Sauvignon Blanc

Krämig hummersoppa serveras med hummer- & cheddarbakelse samt tomatmarinerade handskalade räkor
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace

Svensk ryggbiff, sotad och tunt skivad serveras med en kräm på brynt smör & tryffel samt picklad rödlök, rostade frön, kapris & svartrot
Barbera d’Asti Pian Scorrone, Piemonte 2015

Jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel serveras med en puck på lax & hälleflundra, en äpple- & rödlökssallad samt hembakat pumpaknäcke
Kein Name Grüner Veltliner, Österrike

fx_divider3

Varmrätter

Örtstekt kalvfilé serveras med västerbottensmaksatt potatiskaka, brynt tryffelkräm, calvadosdoftande kalvsky, glacerat äpple samt friterad purjolökssallad
Domaine de Cristia Côte du Rhône, Eko

Halstrad torskrygg serveras med brynt potatis- & jordärtskocksrulle, syrlig aquavitsveloute, ragu på palsternacka, sparris & lök samt toppas med friterad Vannameiräka
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace 2015 (om ej hummersoppa till förrätt)
Nederburg Chardonnay 2016 (om hummersoppa till förrätt)

Hasselnötsbakad vegetarisk Wellington på rotselleri & butternutpumpa fylld med skogschampinjon-duxell serveras med mustig svamp- & rödvinssky samt örtstekta haricotverts, gotlandslinser & duchessepotatis
Ravenswood Vintner´s Blend Zinfandel

Pepparstekt oxfilé med cheddarsmaksatt potatismuffins serveras med rödvinssås, vispat körvel & dragonsmör samt confiterad kronärtskocka, semitorkade plommontomater & örtsallad
Bosio Egidio Barbera d’Alba, Piemonte 2014

Halstrad Hälleflundra serveras med sticklök- & spenat potatisrulle, len tryffelrostad blomkålskräm, handskalade räkor samt rostad hasselnötter & soyabrynt smör
30:- extra/portion

fx_divider3

Desserter

Mjölkchokladmousse på browniebotten serveras med kanderade mandlar & halloncoulis
Vintrys Taverna

Frisk passionsfrukt- och mangomousse på browniebotten serveras med chilisvängd exotisk sallad
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016

Citrontarte toppad med italiensk maräng serveras med vanilj- & citruscoulis samt jordgubbar & vitchokladcrisp
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016

Villa Johannebergs utvalda ostar serveras med klassisk fikonmarmelad, selleristjälk & kex, dekoreras med färskt fikon
Airhawkes, Sauvignon Blanc, Sydafrika
(Monte Enebro, Tryffeltaleggio, Forme d’Ambert, Los Cameros)

fx_divider2

Fördrink med påfyllning, trerätters middag, fyra glas vin, kaffe
Pris per person 1 495 kr inkl. moms

Vid alla våra festarrangemang ingår alltid lokalhyra,linne, ljus, marschaller, porslin, blomsterdekorationer & personal

Med reservation för ändringar av vinerna!