Bröllopsmeny hos Villa Johanneberg

brollopdivider

Bröllopsmeny hos Villa Johanneberg

För företagsarrangemang och privata tillställningar vänligen skicka förfrågan om menyförslag.

fx_divider2

Förrätter

Kräft- & laxröra på kavring serveras med löjrom samt citron- & dillslungad sallad samt len dillcreme
Gustave Lorentz Pinot Gris

Rödbetscarpaccio med rostad getost och pinjenötter serveras med sallad på mache & chili-inlagd silverlök & friterad jordärtskocka
Nederburg Sauvignon Blanc

Svensk ryggbiff, sotad och tunt skivad serveras med en kräm på brynt smör och tryffel samt picklad rödlök, rostade frön, kapris och friterad svartrot
Gustave Lorentz Pinot Gris / Barbera d’Asti Pian Scorrone, Piemonte 2015

Jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel serveras med en puck på lax och hälleflundra, en äpple- och rödlökssallad samt hembakat pumpaknäcke
Nittnaus Grüner Veltliner, Österrike 2015/2016

fx_divider3

Varmrätter

Hasselnötsbakad vegetarisk Wellington på rotselleri & butternuttpumpa fylld med skogschampinjon och tryffel duxell serveras med mustig svamp & rödvinssky samt örtstekta haricotsverts, gotlandslinser & duchessepotatis
Paqua Morago Apassimento

Prosciuttolindad kalvytterfilé med potatis- och parmesanmuffins serveras med rostad vitlökssky, råstekt sparris & vaxbönor samt cognac- & svartpepparcremé
Domaine de Cristia Côte du Rhône, Eko

Oxfilétournedos serveras med potatis- och jordärtkocksgratäng, mustig madeirasky samt semitorkad plommontomat & schalottenstekt haricotsverts
Bosio Egidio Barbera d’Alba, Piemonte 2014

Halstrad torskrygg serveras med brynt potatis- & jordärtskocksrulle, syrlig aquavitsveloute, ragu på palsternacka, sparris & sticklök samt toppas med kräftstjärtar
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace 2015 (om ej hummersoppa)
Nederburg Chardonnay 2016 (om hummersoppa till förrätt)

fx_divider3

Desserter

Mjölkchokladmousse på browniebotten serveras med råsocker svängda hallon och bärcouli
Vintrys Taverna

Frisk passionsfrukt- och mangomousse på browniebotten serveras med chilisvängd
exotisk sallad
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016

Citrontarte toppad med italiensk maräng serveras med limemarinerade färska jordgubbar samt toppas med citroncrisp
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016

Villa Johannebergs utvalda ostar serveras med klassisk fikonmarmelad, selleristjälk & kex, dekoreras med färskt fikon
Chateau Rochemorin Blanc, Bordeaux 2012

fx_divider2

Fördrink med påfyllning, trerätters middag, fyra glas vin, kaffe
Pris per person 1 295 kr inkl. moms

Vid alla våra festarrangemang ingår alltid lokalhyra, linne, ljus, marschaller, porslin, blomsterdekorationer, städning samt serveringspersonal