För företagsarrangemang och privata tillställningar vänligen skicka förfrågan om menyförslag.
Förrätter
Räk- & laxbakelse på kavring serveras med sikrom, friterad ört- & rotfruktssallad samt en len citron- & dillcreme
Gustave Lorentz Pinot Noir le Rosé, Alsace
Rödbetscarpaccio med rostad getost och pinjenötter serveras med sallad på mache & chili-inlagd silverlök samt friterad jordärtskocka
Nederburg Sauvignon Blanc, Sydafrika
Krämig hummersoppa serveras med hummer- & cheddarbakelse samt tomatmarinerade handskalade räkor
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace
Svensk ryggbiff, sotad och tunt skivad serveras med en kräm på brynt smör & tryffel samt picklad rödlök, rostade frön, kapris & svartrot
Valpoliciella Superiore Allegrini, Italien
Jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel serveras med en puck på lax & hälleflundra, en äpple- & rödlökssallad samt hembakat pumpaknäcke
Kein Name Grüner Veltliner, Österrike
Varmrätter
Rosastekt Tri-Tip på kalv serveras med en krämig potatiskaka, rostad vitlökskräm,balsamico- & rödvinssås samt en bönragu med knaperstekt sidfläsk
Barbera d’Asti Pian Scorrone, Piemonte
Halstrad torskrygg serveras med brynt potatis- & jordärtskocksrulle, syrlig aquavitsvelouté, ragu på palsternacka, sparris & lök samt toppas med friterad Wannameiräka
Gustave Lorentz Pinot Gris Evidence, Alsace
Hasselnötsbakad vegetarisk Wellington på rotselleri & butternutpumpa fylld med skogschampinjon-duxell serveras med mustig svamp- & rödvinssky samt örtstekta haricotverts, gotlandslinser & duchessepotatis
Motto Unabashed Zinfandel, Kalifornien
Pepparstekt oxfilé med cheddarsmaksatt potatismuffins serveras med rödvinssås, vispat körvel & dragonsmör samt confiterad kronärtskocka, semitorkade plommontomater & örtsallad
Chateau Bonnet Réserve, Bordeaux
Halstrad Hälleflundra serveras med sticklök- & spenatsmaksatt potatiskaka, len tryffelrostad blomkålskräm, handskalade räkor samt rostad hasselnötter & soyabrynt smör
30:- extra/portion
Robert Mondavi Private Selection Chardonnay, Kalifornien
Desserter
Mjölkchokladmousse på browniebotten serveras med kanderade mandlar & halloncoulis
Pineto Brachetto d’Acqui
Frisk passionsfrukt- och mangomousse på browniebotten serveras med chilisvängd exotisk sallad
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte
Citrontarte toppad med italiensk maräng serveras med vanilj- & citruscoulis samt jordgubbar & vitchokladcrisp
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte
Villa Odinslunds utvalda ostar serveras med klassisk fikonmarmelad, selleristjälk & kex, dekoreras med färskt fikon
Chateau Rochemorin Blanc, Bordeaux
Allesverloren Fine Old Vintage, Sydafrika
Fördrink med påfyllning, trerätters middag, fyra glas vin, kaffe
Pris per person 1 595 kr inkl. moms
Vid alla våra festarrangemang ingår alltid lokalhyra,linne, ljus, marschaller, porslin, blomsterdekorationer & personal
Med reservation för ändringar av vinerna!