För företagsarrangemang och privata tillställningar vänligen skicka förfrågan om menyförslag.
Förrätter
Räk- & laxbakelse på kavring serveras med löjrom, friterad ört- & rotfruktssallad samt en len citron & dillcreme
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace
Rödbetscarpaccio med rostad getost och pinjenötter serveras med sallad på mache & chili-inlagd silverlök samt friterad jordärtskocka
Nederburg Sauvignon Blanc
Krämig hummersoppa serveras med hummer- & cheddarbakelse samt tomatmarinerade handskalade räkor
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace
Svensk ryggbiff, sotad och tunt skivad serveras med en kräm på brynt smör & tryffel samt picklad rödlök, rostade frön, kapris & svartrot
Barbera d’Asti Pian Scorrone, Piemonte 2015
Jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel serveras med en puck på lax & hälleflundra, en äpple- & rödlökssallad samt hembakat pumpaknäcke
Kein Name Grüner Veltliner, Österrike
Varmrätter
Örtstekt kalvfilé serveras med västerbottensmaksatt potatiskaka, brynt tryffelkräm, calvadosdoftande kalvsky, glacerat äpple samt friterad purjolökssallad
Domaine de Cristia Côte du Rhône, Eko
Halstrad torskrygg serveras med brynt potatis- & jordärtskocksrulle, syrlig aquavitsveloute, ragu på palsternacka, sparris & lök samt toppas med friterad Vannameiräka
Gustave Lorentz Pinot Gris, Alsace 2015 (om ej hummersoppa till förrätt)
Nederburg Chardonnay 2016 (om hummersoppa till förrätt)
Hasselnötsbakad vegetarisk Wellington på rotselleri & butternutpumpa fylld med skogschampinjon-duxell serveras med mustig svamp- & rödvinssky samt örtstekta haricotverts, gotlandslinser & duchessepotatis
Ravenswood Vintner´s Blend Zinfandel
Pepparstekt oxfilé med cheddarsmaksatt potatismuffins serveras med rödvinssås, vispat körvel & dragonsmör samt confiterad kronärtskocka, semitorkade plommontomater & örtsallad
Bosio Egidio Barbera d’Alba, Piemonte 2014
Halstrad Hälleflundra serveras med sticklök- & spenat potatisrulle, len tryffelrostad blomkålskräm, handskalade räkor samt rostad hasselnötter & soyabrynt smör
30:- extra/portion
Desserter
Mjölkchokladmousse på browniebotten serveras med kanderade mandlar & halloncoulis
Vintrys Taverna
Frisk passionsfrukt- och mangomousse på browniebotten serveras med chilisvängd exotisk sallad
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016
Citrontarte toppad med italiensk maräng serveras med vanilj- & citruscoulis samt jordgubbar & vitchokladcrisp
Moscato d’Asti Tenuta del Fant, Piemonte 2016
Villa Johannebergs utvalda ostar serveras med klassisk fikonmarmelad, selleristjälk & kex, dekoreras med färskt fikon
Airhawkes, Sauvignon Blanc, Sydafrika (Monte Enebro, Tryffeltaleggio, Forme d’Ambert, Los Cameros)
Fördrink med påfyllning, trerätters middag, fyra glas vin, kaffe
Pris per person 1 495 kr inkl. moms
Vid alla våra festarrangemang ingår alltid lokalhyra,linne, ljus, marschaller, porslin, blomsterdekorationer & personal
Med reservation för ändringar av vinerna!