En villa med oändliga möjligheter

Bara ett stenkast från Götaplatsen, precis ovanför näckrosdammen ligger Villa Johanneberg med sin fantastiska trädgård. Vi erbjuder så väl hel- som halvdagskonferenser för både små och stora sällskap i vår unika miljö.

Boka här

Villans övervåning är inredd med konferensrum för grupper upp mot 30 personer och huserar även mindre rum som lämpar sig som grupprum eller för de mindre mötena.

I vår stora sal på första våningen kan vi ta emot större grupper och anordna konferenser för närmare 110 personer. Vår största sal passar också utmärkt för att kombinera eftermiddagsföredraget med lite mingel eller en stadigare middag efteråt.
Alla våra rum är fullt utrustade med modern luftkonditionering, projektor, trådlös uppkoppling, tavlor och blädderblock. Frukt, godis och dricka står framdukat hela dagen och i våra konferenspaket ingår även dagens lunch, förmiddagsfika med fralla och hembakad kaka på eftermiddagen för alla deltagare. Vid fint väder kan ni med fördel avnjuta fikan eller lunchen ute i vår trädgård eller på någon av villans terrasser.

Bokningsförfrågan
Ring 031-181010 för att göra en bokning eller maila info@villajohanneberg.se

En oas mitt i storstaden

I en avslappnad och skön miljö, samtidigt mitt i centrala Göteborg, ligger Villa Johanneberg, en vacker patriciervilla perfekt för en konferens, bröllop eller fest.